Hyppää sisältöön

Betonirakenteet

Rautainen kokemus murtaa betoninkin

Betonirakenteiden purkutyöt ovat ominta osaamisaluettamme. Saat meiltä purkukohteeseesi avaimet käteen -palvelun, joka sisältää suunnittelun ja dokumentoinnin, purkamisen, viimeistelytyöt sekä purkumateriaalin poisviennin ja käsittelyn hyödynnettävään muotoon. Kehitystyömme tuloksena syntynyt Power Dropper -lisälaite on järeiden betonirakenteiden purkamisessa parhaimmillaan. Power Dropperin teho on kilpaileviin menetelmiin verrattuna jopa kymmenkertainen! Power Dropper on myös merkittävästi muita menetelmiä hiljaisempi.

Power Dropper

POWER DROPPER on laite, joka nostaa noin viiden tonnin painoisen teräsjärkäleen maksimissaan viiden metrin korkeuteen ja pudottaa järkäleen tarkasti haluttuun kohtaan.

Lue lisää

Savonlinnan PR-Urakointi Oy

Käsittelemme vuosittain suuria määriä teräsbetonia, joka syntyy pääosin purkamistamme teräsbetonirakennelmista kuten sillat ja rakennukset.

Käsittelemme myös muilta urakoitsijoilta syntynyttä betoniterästä. Toimintaamme kuuluu myös valurautakappaleiden pilkkominen, syvätiivistys ja konsultointi vaativissa purkukohteissa.

Katso kuvagalleriamme


 

Palvelut

Purkutyöt
Sillanpurku
Materiaalin käsittely
Betoninpurku
Haastavien kohteiden purkaminen
Metalliteollisuus
Kierrätys
Rakentaminen
Konsultointi
Talon purkaminen
Tuotekehitys