Hyppää sisältöön

Power Dropper

Murskaa muut menetelmät mennen tullen

Power Dropper on laite, joka nostaa noin viiden tonnin painoisen teräsjärkäleen maksimissaan viiden metrin korkeuteen ja pudottaa sen tarkasti haluttuun kohtaan. Laitteen tehoa voidaan säätää portaattomasti, jolloin sen käyttö on tehokasta ja turvallista. Laitteella voidaan rikkoa, lohkoa, murennella, murskata tai tiivistää lähes kaikkia materiaaleja. Power Dropper soveltuu erityisen hyvin erilaisten teräsbetonirakennelmien – kuten siltojen ja holvien – purkamiseen ja hienontamiseen. Murskauksen yhteydessä teräs ja betoni irtoavat tehokkaasti toisistaan. Kun suuria syvätiivistyskalustoja ei voida käyttää tärähtelyn hallinnan tai tilanpuutteen vuoksi, Power Dropperilla päästään parhaisiin tuloksiin. Power Dropper tiivistää tehokkaasti esimerkiksi louhepenkat.

TEKNISET TIEDOT

Laitteen paino n. 6000 kg
Korkeus 6 m
Leveys 750 mm
Järkäleen halkaisija 700 mm
Iskuenergia 200 kJ
Iskuja minuutissa 6
Koneyhdistelmän työskentelypaino 35 t

Savonlinnan PR-Urakointi Oy

Käsittelemme vuosittain suuria määriä teräsbetonia, joka syntyy pääosin purkamistamme teräsbetonirakennelmista kuten sillat ja rakennukset.

Käsittelemme myös muilta urakoitsijoilta syntynyttä betoniterästä. Toimintaamme kuuluu myös valurautakappaleiden pilkkominen, syvätiivistys ja konsultointi vaativissa purkukohteissa.

Katso kuvagalleriamme


 

Palvelut

Purkutyöt
Sillanpurku
Materiaalin käsittely
Betoninpurku
Haastavien kohteiden purkaminen
Metalliteollisuus
Kierrätys
Rakentaminen
Konsultointi
Talon purkaminen
Tuotekehitys